Nye eksklusive køkkenlåger giver dig et nyt køkken

Hos Trendform designer vi køkkenlåger, der passer til ethvert IKEA-køkken i METOD-serien, og som er lige til at hængsle på.

Så uanset om du har et helt nyt IKEA-køkken med alle de smarte og gennemtænkte kabinetter og moduler, eller du har et IKEA køkken, der er sat op for år tilbage, kan vi levere præcis de nye køkkenlåger, der giver dit køkken det helt rigtige udtryk.

Når du har været ude at vælge dit IKEA køkken, og købt det uden køkkenlåger og skuffefronter, sender du tegningerne til os – så modtager du et fornuftigt tilbud på fronter og låger i design og snedkerkvalitet.

Vi leverer køkkenlåger og fronter, som du selv monterer, præcis som hvis du havde købt det hele i IKEA.

De eksklusive fronter er forberedt med huller til montering, og de er lige til at montere.

Hos Trendform kan vi endvidere levere frisider og sokler.

Drømmer du om at få opfrisket dit køkken med udskiftning af bordpladen, kan vi ligeledes levere bordplader i massivt træ, linoleum, stål, laminat, Fenix-laminat, Corian og kompositsten.

Vi rådgiver gerne om, hvordan dit IKEA køkken kan blive som et helt nyt køkken med Trendform.

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om nyt køkken?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Er fronterne forberedt til IKEAs systemer?

Ja. Låger og skuffefronter er forbedt, præcis som hvis de var fra IKEA. Du følger samme monteringsvejledning fra IKEA, som hvis det var deres fronter.

Laver I kun fronter til IKEAs METOD?

Vi kan lave fronter til alle køkkener - i alle mål. De er så ikke forberedt til montering. Du står selv for måltagning, men kan få hjælp, hvis du er bosiddende på Sjælland.

Hvad skal jeg selv købe hos IKEA?

Du køber selv skabe, skuffer, sokkelben og hængsler samt øvrig indretning som udtrækssystemer osv. Vi leverer låger, skuffefronter, sokkelforstykker, frisider og eventuelt bordplader.

w

Kontakt

Find os

Adresse:
Magleparken 162
2750 Ballerup
CVR: 26116090