Om Trendform

Ejerforhold

Trendform er grundlagt og ejes af Poul Offersen, snedker – med mere end 30 år i køkkenbranchen: som montør, mellemleder, konsulent, designer og iværksætter. Perfektionisme og erfaring er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Kvalitet

Alle vore produkter er produceret i Danmark. Fronter fra Trendform produceres på et moderne snedkerværksted, hvor samtlige emner håndteres og kontrolleres af dygtige faglærte håndværkere med mange års erfaring. De enkelte materialer er nøje udvalgt uden kompromisser.

Vision

Luksuskøkkener behøver ikke at koste mere end nødvendigt. IKEA leverer skabe, skuffer og udtræk m.m. der er fuldt på højde med, hvad der bruges i langt dyrere køkkener – blot til en brøkdel af prisen. Med fronter fra Trendfrom får man et eksklusivt køkken – til den rigtige pris.

Få en uforpligtende snak
om dine muligheder

Går du med tanker om nyt køkken?
Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Er fronterne forberedt til IKEAs systemer?

Ja. Låger og skuffefronter er forbedt, præcis som hvis de var fra IKEA. Du følger samme monteringsvejledning fra IKEA, som hvis det var deres fronter.

Laver I kun fronter til IKEAs METOD?

Vi kan lave fronter til alle køkkener - i alle mål. De er så ikke forberedt til montering. Du står selv for måltagning, men kan få hjælp, hvis du er bosiddende på Sjælland.

Hvad skal jeg selv købe hos IKEA?

Du køber selv skabe, skuffer, sokkelben og hængsler samt øvrig indretning som udtrækssystemer osv. Vi leverer låger, skuffefronter, sokkelforstykker, frisider og eventuelt bordplader.

w

Kontakt

Find os

Adresse:
Magleparken 162
2750 Ballerup
CVR: 26116090